Vakantieparken in Friesland

Home   Vakantieparken in Nederland   Aanbiedingen   E-mail
Landal Esonstad

Weeronline.nl - Meer weer in Anjum


Een vakantiepark met woningen gebouwd in Oudfriese stijl, gelegen in het vestingstadje, of moderne terpwoningen op een schiereiland. Dat is uw vakantiedecor als u kiest voor Landal Esonstad, op de grens van Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum, met eigen jachthaven en open vaarverbinding met het Lauwersmeer. Ideaal voor watersporters. Hier geniet u van een waterrijk landschap vol terpen en dijken waat u ongestoord kunt wandelen.

Meer informatie en boeken

Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum ligt direct aan het IJsselmeerstrand, vlakbij het Friese dorpje Makkum. Op Beach Resort Makkum vindt u uiteenlopende recreatiemogelijkheden. Heerlijk luieren op de prachtige zandstranden, genieten van de rust en de mooie natuurgebieden of juist actief watersporten? Het is allemaal mogelijk. Al wandelend langs het strand en over de boulevard kunt u genieten van de prachtige omgeving en de vele mogelijkheden om te ontspannen.

Meer informatie en boeken:

Buitenplaats de Hildenberg
Grenzend aan het natuurgebied Drents-Friese Wold, dichtbij Appelscha, verrijst Buitenplaats De Hildenberg, waar riante villas in typerende Friese en Drents-Saksische architectuur worden ontwikkeld op een nieuwe 9-holes golfbaan. 
Rust en ruimte waar u ook bent. En meer dan genoeg gelegenheid in de directe omgeving om andere activiteiten te ondernemen om uw hectische bestaan even echt los te laten. 

Meer informatie en boeken

Boomhiemke (Ameland)
Onder het wakende licht van de Amelander vuurtoren, aan de rand van de duinen en een uitgestrekt natuurgebied, ligt Zilverberk Park Boomhiemke. Een modern familiepark met faciliteiten die bijdragen tot een onbezorgde vakantie. Op slechts enkele minuten wandelen ligt het prachtige Noordzeestrand van Ameland. Uitermate geschikt voor vliegeren, strandritten te paard, lange strandwandelingen of lekker nietsdoen in de zon. Kortom, alle ruimte om heerlijk ontspannen of lekker actief te genieten.

Meer informatie en boeken

Vakantiepark Appelscha
Deze vrijstaande villa ligt op een recreatie/golfpark, grenzend aan het natuurgebied Drents-Friese Wold, dichtbij Appelscha. Hier vindt u naast rust en ruimte meer dan genoeg gelegenheid in de directe omgeving om andere activiteiten te ondernemen om uw hectische bestaan even echt los te laten. Aan de overkant van het park ligt een openluchtzwembad (het Bosbas), fietsen zijn op het park te huur.

Meer informatie en boeken

Landgoed Eysinga State

En van de mooiste bos- en waterrijke gebieden van Friesland in de omgeving van Sint Nicolaasga. De combinatie van bos en meren biedt volop mogelijkheden om ontspanning te vinden. De streek is uitstekend geschikt voor de wandelaar, fietser, paardensportliefhebber, golfer en watersporter. In dit prachtige recreatiegebied is het eeuwen-oude Landgoed Eysinga-State gesitueerd. Op het landgoed vindt u in de voormalige boerderij de "Blaauwpleats", een sfeervol restaurant.

Meer informatie en boeken

Vakantieparken Wadden
Vakantieparken in Gelderland

Vakantieparken in Overijssel

Vakantieparken in Noord Brabant

Vakantieparken in Utrecht

Vakantieparken in Zuid Holland

Vakantieparken in Noord Holland

Vakantieparken in Zeeland

Vakantieparken in Groningen

Vakantieparken in Utrecht

Vakantieparken in Limburg
Vakantieparken in andere provincies
Vakantieparken aanbiedingen

Home   Contact   Over ons   E-mail   Copyright 2006-2019 - Vakantieparken.eu